Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony: Απούσα και από το Brazil Game Show

*
Ύστερα από την ανακοίνωση ότι η Sony θα είναι απούσα από τη φετινή διοργάνωση της E3, η οποία αργότερα ακυρώθηκε, η εταιρεία ανακοίνωσε πως δεν θα παρευρεθεί ούτε στο φετινό Brazil Game Show. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από το Twitter του PlayStation Brazil και αφορά στο event που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 8 και 12 Οκτωβρίου 2020. Ταυτόχρονα η Sony υποσχέθηκε πως σκοπεύει να ανακοινώσει ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για τους fans της στη Βραζιλία μέχρι και το τέλος του έτους.

Με τη Sony να δηλώνει απούσα από όλο και περισσότερα events, η φημολογία για το event αποκάλυψης του PlayStation 5 έχει πάρει φωτιά, με αναφορές μέσων του εξωτερικού να θέλουν τη νέα κονσόλα να βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσα στον Μάιο. Περιμένουμε επίσημη τοποθέτηση από τη Sony.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*